ATPŪTAS VIETA – “MIKJĀŅU SĒTA”

LatvMant LOGO melns (EPS).eps

Kultūrvēsturisks apskates objekts, kas vasaras mēnešos ir atvērts ikvienam interesentam.

DSCN754007-07-14????????????????????pape2011 165

Atpūtas vieta „Mikjāņu sēta” atrodas Baltijas jūras piekrastē (apm. 50 -150 m no jūras krasta), Papes dabas parka un kultūras pieminekļa “Papes Ķoņu ciems” teritorijā. “Mikjāņu sēta” piedāvā atpūtu klusā un mierīgā gaisotnē — vērojot saulrietus un saullēktus pie jūras, peldoties un sauļojoties pludmalē, lasot dzintarus, dodoties pastaigās pa dabas takām, apmeklējot brīvdabas muzeju (zvejnieku sēta”Vītolnieki”), makšķerējot jūrā vai pavisam netālajā Papes ezerā, sēņojot, vērojot putnus un zvērus un baudot visas pārējās iespējas, kas pieejamas Papes dabas parkā.

pludmale dzintari mikjāņu sēta DSCN6768


Atpūtas – kempinga vieta (50-150 metrus no jūras krasta)

kempinga mājiņas – guļam vagoni – telšu vietas – autostāvvieta – ugunskura vietas – tualetes – vasaras duša – lapene + virtuve ar gāzes plīti un ledusskapi – bērnu laukums (cenas).



Ģimenes mājiņa KLĒTS

Vēsturiska ēka ar niedru jumtu, sētas teritorijā, pielāgota dzīvošanai vēlā pavasarī / vasarā / agrā rudenī.  Mājiņā nav ūdens, duša un tualete. Koplietošanas sausā tualete atrodas ārpus ēkas. Ēka divos stāvos, ideāli piemērota 6 cilvēkiem, bet var pielāgot līdz 8 cilvēkiem. (cenas)


 DSCN7542 DSCN7548

1. stāvs: neliela istabiņa – ar vienu divvietīgo gultu, vienu vienvietīgo gultu, plauktiem un drēbju pakaramiem; maziņa virtuvīte – ar gāzes plītiņu, ledusskapi, plauktiem un traukiem; neliela priekštelpa ar drēbju pakaramiem un trepēm uz otro stāvu.

2. stāvs: divas maziņas bēniņstāva istabiņas + plaukti.

 


Kempinga mājiņa

Piemērota: 1 – 4 cilvēkiem. Mājiņā ir divas divvietīgas istabiņas + virtuvīte ar elektrisko tējkannu, nelielu ledusskapi, gāzes plīti un traukiem.

Mājiņā nav ūdens, duša un tualete. Koplietošanas duša un tualete atrodas kempinga teritorijā.

______________________________________________________________________

Guļam vagoni / karavānas 


Piemēroti: 2 – 3 cilvēkiem. Guļam vagonā ir elektriskā tējkanna, mini-ledusskapis. Pieejama kempinga koplietošanas virtuve ar gāzes plīti un ledusskapi.

Guļam vagonā nav ūdens, duša un tualete. Koplietošanas duša un tualete atrodas kempinga teritorijā.


Piedāvājumi organizētām grupām :


  • Ekskursija pa Latvijas ainavu dārgumu pērli – PAPES ĶOŅU CIEMU;
  • vieta radošām nometnēm, plenēriem, meistardarbnīcām un citām aktivitātēm.

Kontakti:    

e-pasts: mikjanuseta@gmail.com

  mob.tel.: + 371 26759199

MS_logo